Incassobureau voor de regio Tilburg

Ook uw facturen binnen 8 dagen voldaan krijgen?

Met onze Incasso 2.0 werkwijze hebben wij intensief contact met de debiteur. Zo lukt het ons in 90% van de gevallen openstaande facturen binnen 8 dagen succesvol te incasseren!  Benieuwd naar ze mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op. 

(Gerechtelijke) incasso

Met onze unieke incasso 2.0 aanpak weten we 90% van de vorderingen binnen 8 dagen te incasseren.

Kredietinformatie

Wij kennen uw klanten al voordat u een samenwerking met deze klant aangaat. Daardoor kunt u met minder risico ondernemen.
blog9

Facturen sneller geëind door onze expertise.

Met onze unieke 'Incasso 2.0' aanpak weten wij uw debiteur altijd te bereiken en hem of haar binnen 8 dagen te laten betalen.

90%
Slagingskans
100%
Zonder kosten

Het Incassotraject bij Het Nederlands Incassokantoor

Controle

Controleren op formaliteiten

We controleren uw dossier, vullen gegevens aan en indien de debiteur een consument, eenmanszaak of VOF betreft verzenden wij (indien u dit nog niet gedaan heeft) een WIK (14 dagen) brief. 
Dit is wettelijk verplicht. Is er binnen deze termijn niet betaald? Dan nemen we het dossier automatisch in behandeling. Is er wel betaald in het dossier? Dan heeft u geen kosten.
Termijn: 15 dagen

Stap 1

Aanmanen

Wij nemen per post, e-mail, whatsapp en telefonisch contact op met uw debiteur. Deze contactmomenten liggen kort achter elkaar om ervoor te zorgen dat onze correspondentie niet gemist kan worden.
Binnen deze termijn zorgen we ervoor dat we de debiteur gesproken hebben zodat de debiteur weet dat zij zich aan de betalingsverplichting moet houden.
Is er binnen deze termijn niet betaald? Dan doen wij aanvullend onderzoek in het dossier, of bezoeken we de debiteur. Is er wel betaald in het dossier? Dan heeft u geen kosten.
Termijn: 3-12 dagen

Stap 2

Debiteur bezoeken

We doen onderzoek naar het adres van de debiteur en indien nodig bezoeken wij de debiteur. Tijdens dit bezoek gaan we in gesprek met de debiteur en spreken we een betaalmoment af. Indien de debiteur niet aanwezig is laten wij een brief achter over ons bezoek.
Termijn: 5 dagen

Stap 3

Onderzoek naar gerechtelijke fase

We vragen gegevens over de debiteur op, raadplegen het beslagregister en doen een kredietwaardigheidstoetsing. Vanuit hier gaan wij met u in overleg of het dossier  haalbaar is om door te zetten naar onze gerechtelijke afdeling. Is er een hoge kans op slagen? Dan adviseren wij u het dossier door te zetten voor gerechtelijke incasso,

 

Het gerechtelijke incassotraject

Stap 4

Kostenvoorschot

De hoogte van het voorschot is afhankelijk van de hoogte van de vordering. Het voorschot wordt meestal aan het eind van het traject verrekend in het dossier. Wij overleggen de kosten altijd voorafgaand het maken van de kosten.
Termijn: 1 dag

Stap 5

Opmaken en betekenen van de dagvaarding

Onze juristen (en in sommige gevallen onze incasso-advocaten) maken de dagvaarding op, vragen mogelijk nog aanvullende informatie bij u op en vragen onze eigen gerechtsdeurwaarder de stukken bij de debiteur te betekenen. We melden de zitting aan bij de rechtbank en indien gewenst kan de debiteur (schriftelijk) reageren.
Termijn: 9-14 dagen

Stap 6

Reageren op debiteur, vonnis behalen

Onze juristen (en indien benodigd incasso-advocaten) reageren op het eventuele verweer van de debiteur en doen er alles aan om een vonnis te behalen zodat naast de hoofdsom, ook de gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de debiteur.
Termijn: 14 tot 120 dagen (afhankelijk van verweer)

 

Stap 7

Tenuitvoer leggen van het vonnis

Na het succesvol behalen van het vonnis (de uitspraak) vragen we vrijwillige betaling van de debiteur. Indien vrijwillige betaling niet volgt dan vragen wij onze eigen gerechtsdeurwaarder over te gaan tot het leggen van executoriaal beslag op bijvoorbeeld banksaldo, inboedel, voertuigen enz.
Termijn: afhankelijk van succes van executoriale beslagen

Our Expertise & Skills to All Business

when an unknown printer took a galley of type and scrambled make a type specimen book.

90%
Projects
80%
Investment
shape
shape

Terugbelverzoek