High Volume Incasso (bulk / portefeuilles)

Ons kantoor kan naar de normale standaard vorderingen uw organisatie ook ondersteunen in High Volume incasso opdrachten.

Door de forse investeringen die Het Nederlands Incassokantoor heeft gedaan in onder andere haar automatisering, het ontwikkelen van vernieuwde workflows en haar callcenter heeft Het Nederlands Incassokantoor zich inmiddels bij diverse opdrachtgevers kunnen bewijzen op het gebied van High Volume Incasso (ook bekend als bulk incasso) . 

Ook bij dit type dossiers kunnen we geheel zonder kosten voor de opdrachtgever zijn/haar dossiers in behandeling nemen, waarbij eveneens een persoonlijke dossierbehandelaar wordt toegewezen aan de dossiers. Bij grote hoeveelheden worden de dossiers onderverdeeld in een vast team van dossierbehandelaars zodat wij kennis en weet hebben van de dossiers en zodat ieder dossier persoonlijk, efficiënt en doelgericht kan worden opgepakt.

Het automatische ingestelde proces van Het Nederlands Incassokantoor zorgt ervoor dat de simpele zaken als het schriftelijk aanmanen, het versturen van e-mails enz. geheel automatisch plaatsvinden na het invoeren van de dossiers. Daarnaast zal de persoonlijke dossiermanager gekoppeld aan het dossier trachten meerdere malen telefonisch contact te hebben met de debiteur om zo tot een betaling of tot een betalingsregeling te komen. Mede hierdoor weet Het Nederlands Incassokantoor ruim 90% van alle dossiers binnen 8 dagen volledige geïncasseerd te krijgen.

Oude en afgeschreven vorderingen

Heeft u een portefeuille met oude of afgeschreven vorderingen liggen? Ook deze nemen wij graag voor u in behandeling.  Wij maken hierover graag aanvullende afspraken met u om ervoor te zorgen dat uw oude of afgeschreven vorderingen nog een extra cashflow kunnen opleveren.

Heeft u een portefeuille met vorderingen die u liever wenst te verkopen omdat u geen (juridische) kosten wenst te maken voor het invorderen van de dossiers of omdat u een directe cashflow nodig heeft? Ook hiermee kan Het Nederlands Incassokantoor u ondersteunen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

blog39

Wilt u meer informatie?

Bel ons gerust